Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Vad gör medlemmarna i bandet i dag?

Vilken grupp består av en antikhandlare, en filmmusikkompositör, en studioägare och en popstjärna? Det rätta svaret spelar på Ullevi i kväll.

Vad Per Gessle har hållit på med efter att Gyllene Tider upplöstes i mitten på 80-talet är inte obekant. Tillsammans med Marie Fredriksson bildade han framgångsrika popduon Roxette som sedan varvats med en solokarriär. De övriga i bandet har också egna karriärer att ta hand om mellan Gyllene Tiders återföreningar.

Göran Fritzon, klaviatur, driver en webbyrå och är även verksam som antikhandlare i Halmstad. Basisten Anders Herrlin är musikproducent, låtskrivare och komponerar filmmusik. Bland annat har han skrivit musik till en rad Beck-filmer och tv-serien Oskyldigt dömd.

Mats Persson, gitarrist, har heller inte övergett musikspåret utan har studion Tits & Ass i Halmstad och medverkar även som trummis i bandet Back on Stage. Micke Anderssons trumpinnar har fortsatt att virvla med artister som Eva Dahlgren, Christer Sandelin och Tommy Ekman. Då och då spelar han också med Lasse Lindboms band The Husbands.

När Gyllene Tiders månadslånga återföreningsturné är över i början på augusti återgår medlemmarna till vardagen. Om det dröjer ytterligare nio år till nästa gång bandet tar ledigt från sina jobb för att samlas igen återstår att se.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.