Komikern Anton Magnusson, mer känd under sitt artistnamn "Mr Cool", fotograferad på Tröls i Malmö.
Komikern Anton Magnusson, mer känd under sitt artistnamn "Mr Cool", fotograferad på Tröls i Malmö. Bild: Lars Brundin / Sydsvenskan / TT

Ståuppklubben släpper schema till sitt femårsfirande

Om en månad firar Ståuppklubben fem år - genom att begå humor hela fem kvällar i rad. Nu har arrangörerna släppt schemat för den gräddiga humorfesten.

ANNONS
|

Det har varit en lång rad tvära, bökiga turer kring Ståuppklubbens femårsjubileum. Bland annat valde humorklubben att ställa in sitt tänkta firande på Draken, efter att nöjeslokalens VD kungjort att komikern Simon Gärdenfors inte var välkommen.

Men gradvis har ändå saker och ting börjat tina upp för alla involverade: festen kommer, som tidigare har rapporterats, hållas den 15-19:e oktober på Contrast public house. Nu är även schemat över alla framträdande komiker färdigställt. Detta kan du se nedan.

Ståuppklubbens femårsjubileum

Tisdag 15 oktober: Niklas Andersson, Felicia Jackson, Marcus Thapper.

Onsdag 16 oktober: Simon Gärdenfors, Josefin Johansson, John Gillberg.

Torsdag 17 oktober: Petrina Solange, Jonas Strandberg, Tina Bergérus.

Fredag 18 oktober: Ellinor Svensson, Josefin Sonck, Felicia Tomala.

Lördag 19 oktober: Anton Magnusson, Armann Hreinsson, Sandra Illar.

Arrangörer

Ståuppklubben består av Hampus Algotsson och Marcus Bengtsson, som har arrangerat standup i snart fem år tillsammans. Just nu håller de till på Contrast public house på Tredje Långgatan.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS