Amanda Werne (Slowgold), Dregen och Ebbot – just nu är trion i Las Vegas för att spela musik ihop.
Amanda Werne (Slowgold), Dregen och Ebbot – just nu är trion i Las Vegas för att spela musik ihop. Bild: TT

Slowgold, Dregen och Ebbot på vift i Las Vegas

Just nu befinner sig de båda göteborgarna Ebbot Lundberg och Amanda Werne (Slowgold) i Las Vegas tillsammans med Dregen. Mer oklart är vad trion faktiskt gör där?

ANNONS
|

Det är framförallt via Dregen, gitarrist i The Hellacopters och Backyard Babies, och hans lödiga Instagramflöde som vi kan följa trions resa i västerled, men även Amanda Werne (Slowgold) har lagt upp små hälsningar till sina följare.

"Jag är i Vegas med dessa tjommar å gigar företagsgig" skriver Amanda Werne som bara härom dagen satte sig på flyget till USA med destination Las Vegas.

Där i spelstaden No 1 ska de tre enligt en kort kommentar till GP "göra några gigs" och semestra tillsammans. Dessutom passade Amanda Werne på att fira sin 31-årsdag tillsammans med två av Rocksveriges stabilaste partynissar.

ANNONS

Men varför trion valt att spela och semestra tillsammans i Las Vegas är fortfarande lite oklart. Det är inget som de vill kommentera. I och för sig är Amanda Werne en av de artister som gästar årets upplaga av Jills Veranda i SVT. Men dels ligger Johnsons veranda i Nashville (drygt 250 mil från Las Vegas), dels är programmet inspelat sedan länge.

LÄS MER:Amanda Werne vill våga vara i mörkret

Dessutom har Dregen redan varit med i programmet och Ebbot lär enligt uppgift inte vara aktuell i årets säsong (där Mauro Scocco, Miram Bryant, Loney Dear, Mikael Wiehe, och Shima Niavarani däremot ska medverka).

Sent på onsdagskvällen kom i alla fall ett svar från Ebbot, på sms, om varför trion befann sig i Las Vegas och vad de gjorde där.

– Vi har gift oss (i Liberace-kapellet) och håller just nu på att betala tillbaka alla spelskulder vi har haft tidigare. Skall oxå uppträda på Sands idag (Elvis och Amanda Wernes födelsedag) med Billy Burnette och James Burton (de kommer vara med som gäster).

Vi kan inte garantera sanningshalten i Ebbots kommentar. Men visst låter det trevligt?

ANNONS