Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

1/2

Sissela Kyle låg inlagd på sjukhus i corona

Skådespelaren och komikern har legat på sjukhus i två veckor med proppar i lungan efter att ha drabbats hårt av covid-19, skriver Expressen. Nu har hon tillfrisknat och lämnat sjukhuset.
”Jubel! Fri från Corona!” skriver Sissela Kyle på sin Instagram.

I en kort videosnutt sträcker Sissela Kyle ut sina armar och säger ”Hurra, hurra” i sin glädje över att vara frisk igen. Hon tackar också vården och specifikt Södersjukhuset där hon legat inlagd. I kommentarerna syns lyckoönskningar från diverse kändisar och som ett svar till en kommentar från Jenny Strömstedt specificerar Kyle mer hur dålig hon varit:

”Helt uselt dålig. Två veckor SÖS. Proppar i lungan. Allt gräsligt nu hemma. Jublande glad!” skriver hon.

I kommentarerna skickar också Peter Stormare en rad hjärtan, Babben Larsson skriver ”Häääärligt!” och David Batra kommenterar inlägget med ett ”Hurra!”.

”Bästa som hänt sedan Carola tog klack på rätt ställe i vår American smooth” skriver dansaren Tobias Karlsson från ”Let's dance”, som dansar med Carola i årets säsong.

Innan pandemin var Sissela Kyle aktuell med föreställningen ”Etta på listan”. Turnén har avbrutits men hon hoppas på nypremiär i höst.

LÄS MER: Kritiken mot ”Gift vid första ögonkastet” genom åren

LÄS MER: Gripande dokumentär om Alf Robertson

LÄS MER: Luuk vill se två kvinnliga programledare ta över ”På spåret”

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.