Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Per Gessle planerar för en sommarvecka i Tylösand. Bild: Stina Stjernkvist/TT
Per Gessle planerar för en sommarvecka i Tylösand. Bild: Stina Stjernkvist/TT

Per Gessle spelar på Hotell Tylösand i Halmstad i juli

Från Ullevi-domptör till strandtrubadur. Under fyra kvällar i juli spelar Per Gessle med vänner sommarhits på Hotell Tylösand i Halmstad.

Spelningar på det egna hotell Tylösand är ingenting nytt för Per Gessle. Stället har tidigare använts för ”hemliga” smygpremiärer för Gyllene Tider-turnéer. Men nu blir det något nytt och med möjlighet för alla att jaga det fåtal biljetter som släpps.

Den 7 och 8 samt 13 och 14 juli spelar Per Gessle akustiskt på Solgårdens lilla scen tillsammans med musikanterna Helena Josefsson, Clarence Öfwerman, Magnus Börjeson och Christoffer Lundquist.

Det utlovas ”väl valda hits och sommarklassiker”.

– Oj, vad jag har längtat efter att få möta min publik igen! Nu när livet börjar öppnas upp efter pandemin så passar jag på att göra några akustiska spelningar hemma i Halmstad, världens bästa sommarstad. Dur och moll i olika färger utlovas, säger Per Gessle i ett pressmeddelande.

Antalet biljetter som finns att tillgå styrs av rådande restriktioner.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.