Mikael Persbrandt spelar avog skivbolagsman på Håkan Hellströms ”Rampljus 2”.
Mikael Persbrandt spelar avog skivbolagsman på Håkan Hellströms ”Rampljus 2”. Bild: TT/GP

Mikael Persbrandt gästspelar på Håkan Hellströms nya platta

Ryktet om Leila K stämde. Klara Keller sjunger också. Men Håkan Hellström har fler gäster på ”Rampljus”. Självaste Mikael Persbrandt tar rollen som dissande skivbolagsgubbe.

ANNONS
|

När nu Håkan Hellströms nya album ”Rampljus” kompletteras med del två handlar fler av låtarna om genombrott, framgång och var man ska ta vägen sedan.

I den löst sammanhängande historien har Dramaten-skådespelaren, Gunvald Larsson-mannen och Hamilton-hannen Mikael Persbrandt alltså fått rollen som talangscout på fiktiva skivbolaget ”No Hit Records”. Håkan Helllström ringer upp Persbrandt i mellanspelet ”Det här är showbiizz” och försöker få honom att lyssna på en låt.

”Jag har gjort en låt som min mamma tycker är den bästa någonsin och jag tror att den kan sälja hur mycket som helst”, försöker Hellström.

”Det är bra att mamma tycker det. Men tyvärr kid, vi tar inte emot sån skit”, svarar Persbrandt.

ANNONS

Det är tvärstopp med så mycket tyngd bakom som bara Mikael Persbrandt kan uppbringa.

Värt att notera är att Håkan Hellström och Mikael Persbrandt delade studio redan 2016 då de gästade samma avsnitt av SVT-showen ”Skavlan”.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS