Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Malin Regnell vann Rammstein-skatten

Vi har en vinnare i tävlingen om Rammstein-väskan som GP:s reporter hittade på Centralen.
– Vad paff och glad jag blev av detta, säger Malin Regnell som är ett hängivet fan till det tyska bandet.

Det började med ett mystiskt inlägg på Instagram-kontot Davethereluctantroadie, där en av Rammsteins roddare hintade om att en väska fylld med unika Rammstein-prylar placerats i ett förvaringsskåp på Centralstationen i Göteborg.

GP:s musikkrönikör Johan Lindqvist tog sig raskt ned till Centralen och lyckades hinna först, väskan fanns kvar. Eftersom skatten egentligen var ämnad åt ett hängivet Rammstein-fan bestämdes att den skulle lottas ut bland GP:s läsare.

LÄS MER: Så hittade GP:s krönikör Rammstein-skatten på Centralen

Delar skatten med bästa vännen

Den med bäst motivering skulle få väskan och tävlingen fick tummen upp från Rammsteins management.

Svaren rasade in men efter att juryn sagt sitt hamnade väskan hos Malin Regnell, hängivet Rammstein-fan sedan flera år tillbaka. Hon kommer att dela med sig av vinsten till bästa kompisen Dojo som bor i Stockholm.

"Största anledningen till varför just jag vill vinna, är för att jag vill dela skatten med min bästa vän. Vi har varit oskiljaktiga i 20 år, och vi är båda lika inbitna fans.

I år hjälpte hon mig att få råd till att åka på alla konserter, och nästa år likaså. Det hade betytt så mycket för mig att kunna ge något tillbaka för allt hon gett mig", skrev Malin Regnell i sin motivering.

Vad som väntar Malin Regnell nästa sommar. Bild från när Rammstein spelade på Stadion i Stockholm i augusti. Bild: Viktor Wallström/Rockfoto
Vad som väntar Malin Regnell nästa sommar. Bild från när Rammstein spelade på Stadion i Stockholm i augusti. Bild: Viktor Wallström/Rockfoto

Ska se Rammstein i Berlin nästa sommar

LÄS MER: Recension: Rammstein - Stockholms stadion

Vännerna såg flera spelningar i somras, bland annat i Finland och på Stockholms stadion. Just nu planerar Malin och Dojo för nästa sommar då de ska tågluffa runt i Europa och se sitt favoritband i bland annat annat Holland och Tyskland.

– Vi ska såklart se båda konserterna på Ullevi, det ska bli jättekul. Men allra häftigast blir Olympiastadion i Berlin. Det är en dröm som går i uppfyllelse att se Rammstein just där, säger Malin Regnell.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.