Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/10

Kopia av lyxhotell i realityserien ”Paradise Hotel” till salu

Vill du leva som en dokusåpastjärna på ett lyxhotell i Mexiko? Drömmen kan bli verklighet om du har drygt 70 miljoner över. Nu är nämligen ett lyxhotell till salu som är i samma stil som det i realityserien ”Paradise hotel”.

Palmer vajar i den lätta brisen. Från din plats, nersjunken i en enorm lädersoffa, kan du blicka ut över poolen och den vidsträckta utsikten.

Köparen erbjuds känslan av att få leva som en dokusåpastjärna, när ett av lyxhotellen i ”Paradise hotel”-stil nu är till salu. Utgångspriset är, enligt mäklarsajten luxuryportfolio.com 7,5 miljoner dollar, vilket i runda tal motsvarar 70 miljoner svenska kronor.

LÄS MER: Här är kändisarna som sålt och köpt nya hem under året

”Här snackar vi smal målgrupp.” Konstaterar Instagramkontot Hemnetknarkarna, som uppmärksammat husannonsen.

Bilderna som möter oss visar upp det enorma lyxhotellet, vräkigt inrett i brunt och vitt. Både invändigt och exteriört lyser väggarna i samma knallgula nyans.

Hotellet ligger på en platå i Costa Careyes, vid den natursköna Stilla havs-kusten mellan Puerto Vallarta och Manzanillo. Det rymmer tre sovrum och är omgivet av en gigantisk pool med utsikt över havet. Även två bungalows med varsitt sovrum ingår i köpet, samt ett torn med ytterligare ett sovrum i.

LÄS MER: John Legend och Chrissy Teigen säljer sitt hus i Beverly Hills

Köparen kommer att kunna frossa i panoramautsikter, och mäklarsajten skräder inte orden: ”Det här är himmelriket på jorden” slår den fast om lyxhotellet.

Platån omges av 25 000 tunnland av naturreservatet Chamela Cuixmala. Klimatet är behagligt och landskapet bergigt med torr tropisk skog och böljande kullar.

LÄS MER: Rob Lowe säljer sin bostad i Kalifornien

Paradise Hotel är ett tv-format, ursprungligen skapat i USA i början av 2000-talet. En grupp unga singlar, kvinnor och män, bor där på ett lyxhotell i Mexiko identiskt med den fastighet som nu är till salu. Tävlingen går ut på att stanna så länge som möjligt på hotellet och hitta sin partner. Deltagarna har även chans att vinna en halv miljon kronor.

Den svenska versionen av ”Paradise Hotel” vann 2014 tv-priset Kristallen i kategorin ”Årets dokusåpa”.

Texten har tillfogats en rättelse: Tidigare framstod det som att huset till salu är det som har använts i Paradise Hotel. I själva verket finns det flera liknande hus.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.