Stranger Things-gänget i full action i säsong tre.
Stranger Things-gänget i full action i säsong tre. Bild: Netflix

Klart med fjärde säsong för "Stranger things"

"We're not in Hawkins anymore." Så presenteras den fjärde säsongen av Netflix-succén "Stranger things" i en första teaser.

ANNONS
|

Ingen blev väl överdrivet förvånad när Netflix på måndagen meddelade att det är klart med en fjärde säsong av bröderna Duffers omåttligt populära, 80-talsflörtande sci fi-serie.

Den senaste säsongen hade premiär på USA:s nationaldag, den 4 juli. "Stranger things" satte då nytt rekord för plattformen. Inom fyra dagar efter släppet hade 41 miljoner användare börjat titta på serien.Netflix och bröderna Duffer har samtidigt kommit överens om ett flerårigt film- och serieavtal.

Flerårigt avtal

"Vi är väldigt glada över att utöka vårt samarbete med dem och få ta del av deras livliga fantasi i andra film- och serieprojekt som våra tittare kommer att älska" säger Netflix i ett pressmeddelande.

ANNONS

Matt och Ross Duffer tillägger:

Bröderna Duffer har nu tecknat flerårskontrakt med Netflix.
Bröderna Duffer har nu tecknat flerårskontrakt med Netflix. Bild: Jackson Lee Davis/Netflix

"Vi kan inte vänta med att få berätta många fler historier tillsammans – och vi börjar naturligtvis med en returresa till Hawkins!"

Premiärdatum för säsong fyra är inte satt än, men sannolikt blir det sommaren 2020.

Här är en första teaser, som kittlande nog avslutas med meningen "We're not in Hawkins anymore":

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS