Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Kikki Danielsson lämnar återbud till ”Lotta på Liseberg” Bild: Fredrik Sandberg/TT
Kikki Danielsson lämnar återbud till ”Lotta på Liseberg” Bild: Fredrik Sandberg/TT

Kikki Danielsson hoppar av ”Lotta på Liseberg”

Kikki Danielsson skulle ha uppträtt i säsongsavslutningen av ”Lotta på Liseberg” den 10 augusti. Nu meddelar sångerskan att hon ställer in.
– På grund av omständigheterna med corona så har jag nu fattat beslutet att inte resa i sommar trots allt, säger Danielsson till Aftonbladet.

Inför säsongsfinalen av ”Lotta på Liseberg” som sänds den 10 augusti är stora artister som Wiktoria, Måns Zelmerlöw, Jill Johnson och Robin Stjernberg klara för att möta tv-publiken hemma i sofforna.

En som också skulle medverkat var den folkkära sångerskan Kikki Danielsson, som nu berättar att hon avstår från tv-succén.

– Jag mår bra, är frisk och har verkligen sett emot att sjunga och möta tv-publiken hos ”Lotta på Liseberg”, men på grund av omständigheterna med corona så har jag nu fattat beslutet att inte resa i sommar trots allt. Därför så väljer jag tyvärr att inte medverka i år, säger hon till Aftonbladet.

”Lotta på Liseberg”, med programledaren Lotta Engberg i spetsen, har under sommaren sänt sex program från Liseberg utan publik.

Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, kommenterar avhoppet:

– Allas vår Kikki Danielsson kommer tyvärr inte medverka i finalavsnittet av ”Lotta på Liseberg” den 10 augusti, vilket såklart är tråkigt men vi respekterar hennes beslut till fullo. Vi ser fram emot att ha med Kikki nästa år, säger Nordin till Aftonbladet.

Nordin meddelar även att ersättaren offentliggörs inom en snar tid.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.