Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Joakim Thåström siktar på comeback under 2020. Ny musik spelas in i en studio i Palma.
Joakim Thåström siktar på comeback under 2020. Ny musik spelas in i en studio i Palma.

Joakim Thåström spelar in ny musik

Svenske rocklegendaren Joakim Thåström är på gång med nya låtar. Just nu är han i Palma på Mallorca för att spela in i varbergaren Fredrik Thomanders studio.

Palma Music Studios är förre varbergaren Fredrik Thomanders drömprojekt. Han hittade rätt plats i centrala Palma 2016 och har sedan låtit bygga en modern inspelningsstudio i tre våningar och som drog igång verksamheten i november 2017.

Under tisdagen lade man ut en bild på sitt Instagram-konto som visar Joakim Thåström på plats i studiosoffan. "Första inspelningen i vår studio det nya årtiondet var med legendariske svenske rockartisten Joakim Thåström. Det känns som en lovande start", skriver studion.

Thåströms senaste skiva, "Centralmassivet", kom 2017. Det har sedan en tid tillbaka ryktats om ett nytt album under 2020. Tidigare har Thåström valt att spela in i bland annat Berlin, Stockholm och Karlstad men nu har han alltså hittat en betydligt soligare och mer avslappnad miljö.

Fredrik Thomander, som driver studion i Palma, är också låtskrivare och har bland annat tävlat i Melodifestivalen. Senast i fjol, som upphovsman till bandet Pagan Fury.

Inlägget togs senare bort från studions Instagram.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.