Filip Lamprecht och Michel Tornéus vann ”Hela kändis-Sverige bakar” 2023

Årets kändisbagare har korats. Efter åtta veckors flitigt bakande blev det duon Filip Lamprecht och Michel Tornéus som kammade hem segern.

ANNONS
|

I årets säsong av ”Hela kändis-Sverige bakar” har kändisarna fått testa sina bak-kunskaper bland annat genom våningstårtor, bagels, tarteletter, solbullar, och plätt-torn. I finalavsnittet stod en gammaldags Charlotte russe med hallonmousse och rulltårta samt samosas, fyllda degknyten, på menyn.

Efter en jämn duell blev det modellen Filip Lamprecht och före detta friidrottaren Michel Tornéus som bäst imponerade på juryn, och stod som vinnare.

– Helt sjukt, det här är helt obegripligt, sade Filip Lamprecht i programmet.

Vinstpengarna till välgörenhet

På andraplats kom komikern och programledaren Daniel Norberg tillsammans med komikern och skådespelaren Louise Nordahl. De applåderade och lovordade sina motståndare.

– Vilket teamwork och vilken struktur, sade Louise Nordahl i kvällens program.

ANNONS

Förutom den ärofyllda titeln får vinnarna i programmet dela ut en vinstsumma på 50 000 kronor till en valfri välgörenhetsorganisation. Filip Lamprecht och Michel Tornéus valde att skänka sina vinstpengar till Barncancerfonden.

LÄS MER:De tävlar i "Hela kändis-Sverige bakar"

LÄS MER:Här är alla kändisar i ”Sveriges mästerkock VIP” 2022

LÄS MER:De vann "Hela kändis-Sverige bakar"

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS