De vann "Paradise hotel"

Det blev Moa Lindgren och Ikenna Abika som tog hem segern i den stoppade säsongen av "Paradise hotel". "Som tidigare meddelats är denna säsong av PH inställd men vinnarna är utsedda och kommer att firas", skriver tv-bolaget Nent på Instagram.

ANNONS
|

Säsongen stoppades och ställdes in tidigare i våras sedan flera deltagare vittnat om sexuella övergrepp. Men i ett specialinsatt program, som nu ligger ute på Viafree och Viaplay, koras alltså vinnarna som även berättar om sin väg till finalen.

Moa Lindgren säger till Aftonbladet att det känns skönt att säsongen är över och att hon inte längre vill bli förknippad med programmet.

– Det blev ju kaos av alltihop så det är skönt att det är över, så att man slipper att tänka på det. Det är jättejobbigt för alla oss deltagare eftersom vi var med i just i år, och det sitter ju kvar än i dag.

ANNONS

Hon hoppas att det som hänt får bolagen att förändra produktionen av svensk reality.

– Kanske inser de att det inte håller längre, att sexuella trakasserier är ute. Det är lite old school, säger hon.

LÄS MER:Jag är trött på feministernas Paradise hotel-hyckleri

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

ANNONS