Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

I ”Pappas pojkar” spelar Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán och Christoffer Nordenrot fyra bortskämda brats i en fin Göteborgsförort. Bild: Olle Knutson Hjertén / Dplay
I ”Pappas pojkar” spelar Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán och Christoffer Nordenrot fyra bortskämda brats i en fin Göteborgsförort. Bild: Olle Knutson Hjertén / Dplay

Då har ”Pappas pojkar” premiär på Dplay

I ”Pappas pojkar” iklär sig Youtube-trion Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Demán, tillsammans med Christoffer Nordenrot, rollerna som bortskämda brats i en fin Göteborgsförort.

Den 6 december har den nya komediserien ”Pappas pojkar” premiär på Dplay, enligt ett pressmeddelande från Discovery Networks Sweden.

”Pappas pojkar” är en svensk adaption av den norska serien ”Hvite gutter”. Huvudrollerna spelas av Jonas Fagerström, Lucas Simonsson, Carl Demán och Christoffer Nordenrot.

LÄS MER: Här är göteborgarna med störst makt på nätet

Jonas Fagerström, Lucas Simonsson och Carl Demán är med i den prisbelönade Youtube-trion JLC som även har podcasten ”Mellan himmel och jord”. ”Pappas pojkar” är deras debut när det kommer till scriptad humor på tv.

Christoffer Nordenrot har medverkat i kortfilmsserien ”Poesi för fiskar” och spelade huvudrollen i ”Den blomstertid nu kommer” från 2018.

”Pappas pojkar” handlar om Mathias, Leo, Herman och Jens, fyra bortskämda killar från en fin förort i Göteborg. Tio år efter gymnasiet bor de fortfarande tillsammans och festar som om de var tonåringar. Deras omgivning tycker att det är dags för dem att växa upp.

LÄS MER: Instagramstjärnan Carl Déman fastnade i ett spelmissbruk

– Detta är det roligaste vi gjort som grupp. Det känns extra kul att jobba med Christoffer som har lite mer erfarenhet och som dessutom är en fantastisk människa, säger Lucas Simonsson från JLC i pressmeddelandet.

Serien består av 10 avsnitt, regisserade av Jonna Nordenskiöld och John Lundberg, och har premiär på Dplay den 6 december.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.