Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

Carina Berg på Kristallen-galan 2019. Bild: Jonas Ekströmer/TT
Carina Berg på Kristallen-galan 2019. Bild: Jonas Ekströmer/TT

Carina Berg gör tv-serie om ofrivillig barnlöshet

I vår har tv-serien ”Var fan är storken?” premiär på Discovery+. Den görs av tv-profilen Carina Berg, som länge varit öppen med sin kamp för att bli förälder. ”Vi är långt ifrån ensamma om den erfarenheten”, skriver hon på Instagram.

Tv-profilen Carina Berg gör en serie om barnlöshet på Discovery+. I december 2019 fick hon sitt första barn tillsammans med maken Erik Berg, efter att ha kämpat i flera år. Berg har varit öppen med parets kamp för att bli föräldrar, bland annat i podcasten ”Gynning & Berg – Hittar sig själva”, där hon berättat att hon genomgått ivf och fått många missfall.

Nu skriver Berg på Instagram att deras erfarenheter skildras i tv-serien ”Var fan är storken?”, som har premiär till våren.

LÄS MER: Carina Berg väntar barn igen

”Efter fem ivf-försök, fyra missfall och tusen tårar kom han till slut. Lilla älskade O. Vår resa var knöglig och svår, men vi är långt ifrån ensamma om den erfarenheten.

Glad att få berätta att mitt nya program på discovery+ handlar om detta. Kunde liksom inte släpp tanken.

”Var fan är storken?” är en serie om ofrivillig barnlöshet.

Berättelser från par som är mitt uppe i resan mot ett älskat barn, experter som berättar om hisnande forskning, myter, bullshit och sanningar om barnalstrande.

Och vår historia förstås. Så som den var.

Längtar tills ni ska få se. Premiär i vår.”

Paret väntar ytterligare ett barn till våren och Carina Berg är även mamma till sonen Holger från sitt tidigare äktenskap med programledaren Kristian Luuk.

Missa inget från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

Vill du veta mer om hur GP arbetar med kvalitetsjournalistik? Läs våra etiska regler här.