Det var i juni 2019 som Bad Cash Quartet gjorde sin första spelning sedan bandet splittrades 2004 på festivalen Gården i Trädgårdsföreningen.
Det var i juni 2019 som Bad Cash Quartet gjorde sin första spelning sedan bandet splittrades 2004 på festivalen Gården i Trädgårdsföreningen. Bild: Olle Kirchmeier

Bad Cash Quartet släpper nya datum

I juni i år återförenades Bad Cash Quartet i Trädgårdsföreningen i Göteborg efter 15 års tystnad . Nu släpper bandet ytterligare tre konsertdatum.

ANNONS
|

Det var i juni 2019 som Bad Cash Quartet gjorde sin första spelning sedan bandet splittrades, på festivalen Gården i Trädgårdsföreningen.

Det verkar ha gett mersmak då indiebandet nu släpper ytterligare tre spelningar i december i Malmö (13/12), på Pustervik i Göteborg (14/12) och i Stockholm (20/12).

LÄS MER:Recension: Bad Cash Quartet, Gården

Bad Cash Quartet består av Martin Elisson, Adam Bolméus, Jonas Lundqvist, Kalle von Hall och Carl Stephanson från Göteborg. De singeldebuterade 1996 med låten "Drag queen". Året efter kom det självbetitlade debutalbumet med singlar som "Amuse you" och "I still got my shy lips" och en turné tillsammans med Broder Daniel.

Därefter släppte bandet ytterligare två album, "Outcast" från 2001 och "Midnight prayer" från 2003 innan de bestämde sig för att gå skilda vägar. Martin Elisson och Adam Bolméus till bandet Hästpojken, och Jonas Lundqvist som soloartist under eget namn.

ANNONS

LÄS MER:Historien om Göteborgs stökigaste rockband

I ett pressmeddelande hälsar bandet:

"Att vara i samma rum igen var roligare än vi hade tänkt oss. Så nu gör vi några fler spelningar. Hoppas vi ses!"

Datum:

13/12 KB, Malmö

14/12 Pustervik, Göteborg

20/12 Slaktkyrkan, Stockholm

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS