Konsert med A-ha i Oslo Spektrum.
Konsert med A-ha i Oslo Spektrum. Bild: Berit Roald/NTB scanpix/TT

A-ha kommer till Partille arena

På 80-talet slog norska A-ha igenom med den enorma världshiten "Take on me". Nästa år firar de 35 år sedan debuten med en turné. Nu står det klart att de kommer till Partille arena.

ANNONS
|

1985 fylldes poplistorna av A-ha-låtar som "The sun always shines on t.v." och "Hunting high and low" från plattan med samma namn. Mest spelades förstås den världskända hitlåten "Take on me".

Den norska trion bestående av Pål Waaktaar-Savoy (synthesizer, gitarr, trummor, sång), Morten Harket (sång) och Magne Furuholmen (synthesizer, gitarr, sång) har tagit både pauser och splittrats, men 2015 återförenades de på nytt och hittade tillbaka till scenen. Nu firar de 35 år sedan det hyllade debutalbumet "Hunting high and low" med en turné.

I samband med det står det nu klart att de kommer Partille arena den 20 november nästa år.

ANNONS
comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS