Ruben Östlund poserar för fotograferna tillsammans med Charlbi Dean inför visningen av 'Triangle of sadness' på filmfestivalen i Cannes i maj. Arkivbild.
Ruben Östlund poserar för fotograferna tillsammans med Charlbi Dean inför visningen av "Triangle of sadness" på filmfestivalen i Cannes i maj. Arkivbild. Bild: Daniel Cole/AP

"Triangle of sadness"-skådespelare död

Den sydafrikanska skådespelaren och modellen Charlbi Dean är död. En representant för Dean berättar för TMZ att hon gick bort i måndags på ett sjukhus i New York "i en oväntad plötslig sjukdom".

ANNONS
|

Charlbi Dean har en av huvudrollerna i Ruben Östlunds Guldpalm-belönade film "Triangle of sadness" som ännu inte haft svensk biopremiär.

– Jag är chockad och fruktansvärt ledsen. Hon var världens och finaste tjej och bara 32 år gammal, jag har inte ord, säger Carolina Gynning, som lärde känna Dean under inspelningen, till TT.

– Jag hade en pytteliten roll i filmen, men hon var ändå så varm och välkomnande. All kärlek till hennes familj och hennes fantastiska pojkvän.

Charlbi Dean är också känd för sin medverkan i superhjälteserien "Black lightning" samt filmerna "Don't sleep", "An interview with God" och "Porthole".

ANNONS

Charlbi Dean blev 32 år gammal.

Charlbi Dean och Harris Dickinson som modellparet Yaya och Carl i en scen ur filmen 'Triangle of sadness'. Pressbild.
Charlbi Dean och Harris Dickinson som modellparet Yaya och Carl i en scen ur filmen "Triangle of sadness". Pressbild. Bild: Neon/AP
ANNONS