Tanya Roberts, Roger Moore och Grace Jones vid inspelningen av 'Levande måltavla' 1985.
Tanya Roberts, Roger Moore och Grace Jones vid inspelningen av "Levande måltavla" 1985. Bild: Alexis Duclos/AP/TT

Bondbruden Tanya Roberts lever

ANNONS

Skådespelaren Tanya Roberts rapporterades ha dött under söndagen på ett sjukhus i Los Angeles. Men ett dygn senare tillbakavisades dödsfallet av sajten TMZ.

Hennes presstalesperson Mike Pingel bekräftar de nya uppgifterna för Variety. Han säger att Roberts man, Lance O'Brien, av sjukhuset först fick ett dödsbud, men sedan, under måndagsmorgonen, kom ett telefonsamtal från sjukhuset och han fick då veta att Roberts är vid liv.

Pingel uppger att skådespelerskan fortsatt vårdas på en intensivvårdsavdelning och att hennes tillstånd är kritiskt. Enligt de dödsrunor som hann publiceras i flera medier ska hon på julaftonen ha förts till sjukhus efter att ha fallit ihop under en promenad.

ANNONS

Tanya Roberts är främst känd för att ha spelat mot Roger Moore i dennes sista film som James Bond, "Levande måltavla" 1985. Hon spelade även i tv-serien "That '70s show", samt i den sista säsongen av tv-serien "Charlies änglar".

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS