Kissie: "Jag är egentligen ingen taskig människa"

Alexandra "Kissie" Nilsson är trött på den bild som skapats av henne i media. - Alla bloggare har fått olika roller och jag fick den "onda", säger hon till GP.

ANNONS
|

Bloggerskan Alexandra "Kissie" Nilsson gästar Bokmässan med boken "Hatad och Älskad" där hon berättar om hur media skapat en felaktig bild av henne som person.

- Hela Mediasverige har haft en åsikt om mig och väldigt förutfattade meningar men det som de inte har förstått är att det inte är jag själv som har bestämt hur den här bilden ska se ut, det är media själva som har satt "Kissie-rollen" åt mig.

Nu vill hon bryta sig loss.

- Det jag försöker göra nu är att bryta mig loss från den här rollen och medias kontroll som de har haft över mig genom att berätta min sida av storyn.

ANNONS

Har över 120 000 läsare varje dag

Alexandra beskriver sig själv som en tjej som alltid har velat ha mycket uppmärksamhet och det var därför hon skaffade bloggen som har över 120 000 läsare varje dag.

- Jag är egentligen ingen taskig människa, säger Alexandra och menar att media har utnyttjat hennes sätt att söka uppmärksamhet.

LÄS MER:Kissie stäms av KO för smygreklam

Tvingats till att bli den "onda" i bloggvärlden

Alexandra beskriver hur hon anser sig ha blivit tilldeladden onda rollen i bloggvärlden.

- Men nu är jag trött på det och nu ska jag visa exakt hur jag känner,hur jag har mått och vad jag tycker om media. Det är inga bra tankar jag har i dag.

Nu vill hon att folk ska inse att hon har växt upp.

- Jag förstår att det inte är lika roligt som "Kaos-Kissie" 18 år, det är klart att det är roligare att skriva artiklar om det. 25-åriga Alexandra Nilsson, detär inte alls lika intressant.

Kommer man få lära känna en mer vuxen Kissie nu?

- Ja, ni har inte så mycket val. Jag har ju vuxit upp och det är den sidan som kommer komma fram nu.

ANNONS