Kim Kardashian ångrar relationen med Pete Davidson

Kim Kardashian menar att hon gick in i förhållandet alldeles för snabbt, efter sin skilsmässa från Kanye West 2022. Detta rapporterar People.

ANNONS
|

Komikern Pete Davidson och realitystjärnan Kim Kardashian är inte längre ett par, sedan juni tidigare i år. Något som Kardashian själv berör i senaste avsnittet av ”The Kardashians”.

Sittandes med sina systrar, Kylie Jenner och Kendall Jenner, medger Kim Kardashian att hon kan ha gått in i sitt senaste förhållande alltför fort. Skilsmässan med Kanye West slutfördes i mars 2022, Davidson och Kardashian blev ett par i november samma år.

Hon säger i avsnittet: ”Det gjorde att jag flydde från saker, och det är inte så jag vill leva mitt liv”

”Jag tror inte han tycker synd om sig själv”

Efter detta går Kardashian ut i ett stycke poesi: ”Det är bättre att hantera saker. Läka, och hantera, läka, och sen känna efter”

ANNONS

Kardashian uttrycker också viss sympati för ex-maken Kanye West. Hon vägrar se på sin tid tillsammans med musikern på ett negativt vis, bedyrar hon.

”Jag ska inte ta med mig varje dålig upplevelse i mitt liv, och ta det vidare med mig. Vad är det meningen att jag ska lära mig av detta? Hur ska det göra mig till en bättre person?”

Hon fortsätter:

”Jag tycker så synd om honom. Men jag tror inte att han tycker synd om sig själv, för jag är inte säker på att han vet hur.”

LÄS MER:Recension: ”Inne i spegelsalen” av Liv Strömqvist

LÄS MER:CBD-olja: Skönhetsprodukten som myndigheter vill förbjuda och kändisar hyllar

LÄS MER:Uppgifter: Kim och Kanye skiljer sig

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS