Beyoncé anländer till Udaipurs flygplats i Rajasthan, Indien, för att sjunga på en av festerna inför giftermålet mellan Isha Ambani och Anand Piramal.
Beyoncé anländer till Udaipurs flygplats i Rajasthan, Indien, för att sjunga på en av festerna inför giftermålet mellan Isha Ambani och Anand Piramal. Bild: Rohit Kothari

Kändistätt när indiens rikaste gifter sig

När Isha Ambani, dotter till Indiens rikaste man, gifter sig står kändisgästerna på rad. Och Beyoncé sjunger.

ANNONS
|
Beyoncé anländer till Udaipurs flygplats i Rajasthan, Indien, för att sjunga på en av festerna inför giftermålet mellan Isha Ambani och Anand Piramal. (AP Photo/Rohit Kothari)
Beyoncé anländer till Udaipurs flygplats i Rajasthan, Indien, för att sjunga på en av festerna inför giftermålet mellan Isha Ambani och Anand Piramal. (AP Photo/Rohit Kothari) Bild: Rohit Kothari

Bröllopet, som redan kallas för "det stora, feta indiska bröllopet" drar uppmärksamhet till sig inte bara för överdådet och huvudpersonerna – också bröllopsgäster och gästartister gör firandet till en snackis långt utanför Indiens gränser, som bland annat The Guardian rapporterar om.

Isha Ambani är dotter till Mukesh Ambani, ordförande för Reliance Industries och rankad som Indiens rikaste, enligt Forbes. Giftermålet med Anand Piramal kräver dussintals av chartrade plan för att ta gästerna till firandet i Rajasthan, skriver The Guardian.

Mukesh Ambani omgiven av familjen  (hustrun Nita Ambani bakom honom till vänster, dottern Isha Ambani till höger, sonen Anant Ambani bakom och Radhika Merchant, längst fram till vänster) kommer till bröllopet mellan Bollywood-skådespelaren Priyanka Chopra och artisten Nick Jonas i slutet av november. (AP Photo/Sunil Verma)
Mukesh Ambani omgiven av familjen (hustrun Nita Ambani bakom honom till vänster, dottern Isha Ambani till höger, sonen Anant Ambani bakom och Radhika Merchant, längst fram till vänster) kommer till bröllopet mellan Bollywood-skådespelaren Priyanka Chopra och artisten Nick Jonas i slutet av november. (AP Photo/Sunil Verma) Bild: Sunil Verma

Bland gästerna finns Hillary Clinton, vän till familjen i snart 20 år, Arianna Huffington, en av grundarna till Huffington Post, affärsmannen James Murdoch, son till Rupert Murdoch, nygifta Bollywood-skådespelaren Priyanka Chopra och hennes man, amerikanska sångaren Nick Jonas.

ANNONS

Gästerna kan bland annat roa sig med en privat konsert med Beyoncé.

LÄS MER:Beyoncé lyckas med det omöjliga

Redan förlovningsfesten vid Como-sjön i Italien var påkostad, 600 gäster och John Legend på scen.

ANNONS