Justin Bieber skjuter upp Sverige-konserten

Justin Bieber skulle ha kommit till Stockholm i mars nästa år. Nu meddelar popstjärnan att han skjuter fram alla konserter, inklusive Sverigedatumet.

ANNONS
|

Justin Bieber har sedan tidigare avbrutit sin pågående världsturné på grund av hälsoskäl. Turnén var redan framskjuten som den var efter att sångaren drabbats av Ramsay Hunts syndrom, som innebar att hans ansikte delvis förlamades. Men efter den senaste konserten i Rio, Brasilien, tog det helt stopp för Bieber.

"Jag kommer bli bättre, men just nu måste jag vila för att bli frisk", skrev han då på Instagram.

"När jag gick av scenen tog utmattningen över och jag insåg att jag måste prioritera min hälsa just nu. Därför kommer jag att ta en paus från turnerandet".

Potentiella nya datum

Stjärnan ställde in alla konserter fram till den 18 oktober. Nu meddelar han att även återstående datum på sin ”Justice world tour” skjuts upp, inklusive konserten i Stockholm som var planerad den 15 mars 2023.

ANNONS

De potentiella nya datumen kommer att vara beroende av platser och tillgänglighet, enligt arrangören All things live.

Innan Justin Bieber avbröt turnén hann han bland annat spela i Malmö på festivalen Big Slap i somras. Han fick då blandad kritik. Aftonbladets Natasha Azarmi menade att konserten stundvis visade ”en artist som hittat tillbaka till glädjen i musiken” medan DN:s Sara Martinsson skrev att han bara ”pliktskyldigt följde med i koreografin” och att Biebers närmande till emotrenden är ett ”trist stilval”.

LÄS MER:Hälsoproblem tvingar Justin Bieber att avbryta världsturnén

LÄS MER:Kritikstorm mot Kanye West – bar ”White lives matter”-tröja

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS