Joakim Lundells spelning på Liseberg ställs in

Joakim Lundell, som är mer känd under namnet Jockiboi, tvingas ställa sin sin spelning på Liseberg som skulle genomförts under lördagskvällen. Orsaken ska vara att man har problem med att få upp scenlamporna.

ANNONS
|

Spelningen skulle har startat klockan 17.00 men besvikna fans får nu vända hemåt. Joakim Lundells spelning ställs in som följd av att man har problem med att få upp lamporna som ska lysa upp på scen.

Enligt GP:s utsände fotograf ska Joakim Lundells produktionsmanager gått ut på scenen cirka 17.45 och meddelat att artisten inte kommer att genomföra spelningen. Däremot jobbar man på att gruppen De Vet Du som ska gå på klockan 18.30 ska kunna genomföra sin spelning.

På Instagram ber Joakim fansen om ursäkt:

''Liseberg får inte upp ljusriggen som ligger över scenen och dom tvingas ställa in spelningen! Men dom har lovat nytt datum och hoppas det går att göra någon fri entré det datumet. Förlåt alla detta gör så sjukt ont...''

ANNONS

LÄS MER:Att kalla Jockiboi rasist ekar av landsortsförakt

Per Alexanderson är underhållningschef på Liseberg. Han berättar att man inte lyckades få upp scenlamporna i tid till De Vet Dus spelning men att de kunde genomföra spelningen ändå.

Senare under lördagskvällen meddelade Liseberg att ett nytt datum för Joakim Lundells spelning är satt. Den 27 maj klockan 17.00 får fansen en ny chans att se den populära artisten. Huruvida de som betalat in sig får gå in gratis det nya datumet är ännu inte bestämt.

– Sådana här situationer bedöms från fall till fall och utan att svära på det utgår jag ifrån att man är generös dagar som dessa, säger Per Alexanderson.

ANNONS