Isabella Löwengrip och Anna Björklund startar podd

”Fint, fult och pengar” - så heter Isabella Löwengrips och Anna Björklunds nya podd med premiär 2 februari. ”Jag ser fram emot att vi tillsammans kan dela finurliga infallsvinklar”, säger Löwengrip i ett pressutskick.

ANNONS
|

Isabella Löwengrips och Anna Björklunds nya podd ”Fint, fult och pengar” är en av totalt åtta nya poddar som lanseras av podcastföreatget Acast.

Löwengrip och Björklund ska enligt ett pressmeddelande ”ta avstamp i fin- och fulkulturen, nyhetsreflektera kring stort och smått och bjuda in lyssnarna till sina två skilda världar inom det kulturella vs. kommersiella”.

”Trots att Anna och jag är uppvuxna under samma digitala era har vi verkat på helt olika arenor där våra liv har tagit olika riktningar. Anna som lever och andas i den kulturella sfären, och jag som satsat mina kort på entreprenörskap. Jag ser fram emot att vi tillsammans kan dela finurliga infallsvinklar kring vår samtid på ett roligt och fascinerande sätt, trots våra ytterligheter,” säger Isabella Löwengrip i pressmeddelandet.

ANNONS

Bland övriga nya eller relativt nya podd-par hos Acast märks bland andra Emilio Araya och Rosanna Charles samt Hampus Nessvold och Mia Skäringer.

LÄS MER:

LÄS MER:Så mycket tjänar Sveriges största influencers

LÄS MER:Anna Björklund vill inte bli kallad hemmafru

Acasts nya poddar

■ ”Två meter dumheter” (Emilio Araya och Rosanna Charles)

■ ”Fint, fult och pengar” (Isabella Löwengrip och Anna Björklund)

■ ”Nessvold & Skäringer” (Hampus Nessvold och Mia Skäringer)

■ ”Kafferepet” (Nisse Hallberg, Albin Zorman Olsson och Johanna Hurtig Wagrell)

■ ”Livet i La La Land” (Kjersti Flaa och Magnus Sundholm)

■ ”Nördarnas Attack” (Shima och Shebly Niavarani)

■ ”En perfekt storm” (Thomas Sjöberg och Anders Nyström)

■ ”Rika tillsammans” (Jan och Caroline Bolmeson)

ANNONS