Här kan du festa och delta i en gameshow - på samma gång

Har du någonsin funderat på hur det är att vara med i en frågesport eller en gameshow på tv? Nu kan det bli verklighet i Göteborg.

ANNONS
|

På fredag har "On air" smygpremiär i Göteborg och öppnar upp sin nybyggda studio där man kan delta i flera olika game shows samtidigt som manfestar eller hänger i baren.

- Man har ju alltid velat sitta med på en sådan show som går på tv. Vi kör med programledare, studio och hela kittet fast här finns det en bar också, säger Fredrik Fornänger som kommer arbeta som platschef på On Air i Göteborg.

"Brukar bli högljutt"

En av tävlingarna man kommer kunna delta i är "24 Karat" som utlovar galna utmaningar och stressmoment på tid.

-Det brukar bli högljutt och roligt, säger Fredrik.

ANNONS

"På rälsen" är en annan game show där man via skärmar ger sig ut på en resa genom fiktiva och verkliga städer runt om i världen. Båda tävlingarna är inspirerade av tv-program.

- 24 karat har inspirerats av serien som gick på åttiotalet med lite nya roliga moment. Pårälsen är inspirerat av På spåret för de som vill ha ett lite mer lugnare tempo och frågor, säger Fredrik Fornänger.

"Stor bar och rock'n'roll"

Den nybyggda studion innehåller även en stor bar.

- På lördagar kommer det vara klubb och lite merrock'n'roll, säger Fredrik ochuppmanar samtidigt till att ta det lugnt med alkoholen innan man ska delta i en gameshow.

- Det är bättre att dricka under tiden eller efter, säger han och skrattar.

Konceptet är framtagetav Gustav Hagvall och Joakim Lublin från Stockholm.

- Men nu är det dags förGöteborg som känns som den ultimata gameshow-staden, säger Fredrik.

ANNONS