Här får Tove Lo besök av Veronica Maggio

För många är Tove Lo nog torsdagens höjdpunkt i Slottsskogen. Men som om det inte var nog skulle hon få sällskap på scen – av Veronica Maggio.

ANNONS
|

För närvarande är Veronica Maggio på turné med Miriam Bryant. 29 juli gjorde de en bejublad konsert på Slottsskogsvallen, bland annat fick de en femma av GP:s recensent Daniel Claeson och förra lördagen var de i Borgholm. Redan i morgon går turnén vidare till Skellefteå, därför var det en aning förvånande att Maggio valde att gästa Tove Lo på Way Out West i Slottsskogen.

Men kanske borde man ändå ha anat att något lurt skulle komma. För tre år sedan släppte Tove Lo ”I’m coming”, en översatt version av Veronica Maggios låt ”Jag kommer”. Det är förstås också den de framförde.

ANNONS

– Det känns så jävla fel att sjunga den här på engelska, vi kör originalet, sa Tove Lo innan Maggio mötte den jublande publiken.

LÄS MER:Så pratar du med dina vänner om Way Out West

LÄS MER:Recension: Tove Lo, Way Out West, Azalea, torsdag

LÄS MER:Recension: Håkan Hellström, Way Out West, Flamingo, lördag

Till konsertsommaren

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS