Vi sparar data i cookies, genom att
använda våra tjänster godkänner du det.

1/3

"Har du fått höra kommentarer om din pung eller kuk på jobbet?"

Under Amy Schumers stan up-show i Stockholm började en åskådare gapa att hon skulle visa brösten. Men komikern möttes av publikens jubel när hon fick mannen utslängd. Nu reagerar Mia Skäringer.

Amy Schumer är en av världens kändaste komiker. Under onsdagen gjorde hon en stand up-show på Hovet i Stockholm. Men det hela fick en oväntad vändning. Mitt under showen började en man ropa på engelska att Amy Schumer skulle visa brösten.

– Det var alldeles i början av showen som det hände. Det fanns skyltar uppsatta om att det inte var tillåtet att plåta eller häckla. Men den här killen började skrika ”show us your tits”, säger Håkan Steen till Aftonbladet.

Det hela slutade med att komikern fick mannen utslängd.

– Hon frågade: Tycker ni att han ska kastas ut? Då jublade publiken. Sedan ställde hon frågan om han skulle vara kvar och då blev det nästan tyst, säger Håkan Steen till Aftonbladet.

En som reagerat är Mia Skäringer som själv satt i publiken. Hon har nu skrivit ett uppmärksammat Facebook-inlägg.

LÄS MER: Mia Skäringer utmattad - inspelningar skjuts fram

Hon skriver bland annat:

- Har du fått höra kommentarer om din pung eller kuk på jobbet?

-Oj vilken go och stor pung du har.

- Visst du är jävligt bra på det du gör men kan du inte bara visa kuken lite…?
 

Hon fortsätter:

-Va det nått annat väldigt viktigt du ville säga? Så säg det nu. Du får säkert låna hennes mick, min med. Det är nämligen försent alldeles strax.

Jag hade så mycket tålamod.

Nu är det slut.

No more fucks to give.

Jag ska bli ett sånt jävla Badass.

 

Läs hela inlägget här:

GP har varit i kontakt med Mia Skäringers manegement. De hänvisar till inlägget och meddelar att hon sagt det hon velat ha sagt i och med Facebook-statusen.