Här är världskändisarna som varit hemlösa

Jim Carrey tvingades tälta på sin systers gräsmatta, Hilary Swank bodde i en bil för att spara pengar och Daniel Craig sov på parkbänkar i London city. Här är elva kändisar som var hemlösa innan de slog igenom som artister och tog världen med storm.

ANNONS
|

Det är brittiska tidningen Independent som listat framgångsrika personer som har haft en tuff start innan de slog igenom och blev några av världens mest framgångsrika människor.

När komikern Jim Carrey var tonåring hade hans familj det så tufft ekonomisk att de tvingades flytta in i en minibuss. Senare gjorde de sig av med bilen och bodde i ett tält på hans äldsta systers gräsmatta. I biografin "Jim Carrey" berättar han om uppväxten och hur han utvecklade en humoristisk sida för att må bättre under tiden i fattigdom.

LÄS MER:Här är de 15 mest generösa kändisarna

Jurassic World-stjärnan Chris Pratt skrapade ihop sina sista pengar och köpteen enkelbiljett till Hawaii när han var 19 år. Eftersom skådespelaren inte hade några pengar till boendebodde han i en loppangripen van, skriver Independent.

ANNONS

"Halle Berry bodde på härbärge"

När Hollywood-stjärnan Halle Berry var 21 år flyttade hon till New York för att bli skådespelerska - utan pengar. Under en intervju med tidningen Reader's Digest berättar honom hurhon tvingades sova i ett härbärge: "Det fick mig att lära mig hur man tar hand om sig själv".

Läs mer om hur James Bond-profilen Daniel Craig tvingades sova på parkbänkar runt om i Londons innerstad och om Ella Fitzgerald som var hemlös innan hon blev "The first lady och jazz".

LÄS MER:Här är de bäst betalda döda kändisarna

ANNONS