Håkan Hellströms rekordkonsert på Ullevi visas på TV4 Play

I somras slog Håkan Hellström publikrekordet på Ullevi. Nu visar TV4 en konsertfilm från de fyra kvällarna på arenan 2022.

ANNONS
|

Det var under den sista av de fyra Ullevi-konserterna i somras som Håkan Hellström slog sitt eget rekord på arenan. 71 977 personer kom och såg Göteborgssonen framföra sina älskade sånger den 27 augusti.

Nu står det klart att TV4 kommer visa en film från konsertkvällarna. ”Simsalabim – Rekordkonserten med Håkan på Ullevi” kommer fredagen den 7 april. På TV4 Play beskrivs filmen såhär:

”Hela Sveriges Håkan Hellström serverar här en hejdundrande musikfest. I somras bjöd artisten på fyra euforiska konsertkvällar på Ullevi i Göteborg. All energi och passion har bakats ihop till en episk konsertfilm och ett musikaliskt lyckorus.”

ANNONS

Den 28 april kommer Håkan Hellströms nya album ”Poetiska försök”. Första singeln ”Den här gången är det på riktigt” är redan släppt. Den 31 maj inleder han sin stora sommarturné med en spelning i Barcelona. I augusti är han ett av dragplåstren på Way Out West i Slottsskogen.

LÄS MER:Recension: Håkan Hellström, Ullevi, lördag 27 augusti

LÄS MER:Då kommer Håkan Hellströms nya album ”Poetiska försök”

LÄS MER:Håkan Hellströms turné startar med klubbspelning i Barcelona

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS