Håkan Hellströms andra kväll på Ullevi – följ konserten här

Det är dags för Håkan Hellströms andra konsert av totalt fyra. Solen skiner över Ullevi och det är upplagt för ännu en folkfest. GP:s Johan Lindqvist och Anna Rosenström rapporterar direkt från läktaren.

ANNONS
|

Premiären klarades av inför ett slutsålt Ullevi. 68 234 personer var på plats och fick vara med om såväl regnskurar som känslostormar när en märkbart rörd Håkan Hellström äntligen fick ställa sig på Ullevis scen – två år efter utsatt tid.

Hellström och bandet gästades av Daniela Rathana, Lykke Li och Daniel Lemma och publiken bidrog med allsång genom mer eller mindre hela kvällen.

GP:s recensent Jan Andersson var nöjd och delade ut fyra fyrar och skrev att ”Hellström bjöd på en uppskruvad, pulserande, lycklig, lössläppt, finstämd och stundtals kärleksfull kväll”.

Men Andersson hoppades på ännu mer framöver:

”Visst blir detta en lyckad återkomst och en till stora delar skön, underhållande spelning. Bara det att jag hade hoppats på ännu lite mer. Men Håkan Hellström och bandet har ju tre kvällar till på sig att knocka publiken. Så tona ner LaGaylia Frazier och se över låtlistan, då fixar ni det.”

ANNONS

Återstår att se vad som händer under lördagskvällen. GP direktrapporterar med start 19:30.

ANNONS