Håkan Hellström hintar om nytt album i vår

Håkan Hellström och hans team planerar albumsläpp i april. Det avslöjas i en sms-konversation på artistens Instagram. Håkan verkar knappt kunna vänta på släppet. ”Vore det inte skoj att drämma ut det nu? Swosh ut bara”, skriver han i konversationen.

ANNONS

”Alright Håkan. Nu är det spikat. Vet att du är otålig men såhär blir planen nu. Håll det för dig själv så länge”, står det i sms:et till Håkan Hellström, som alltså inte lytt ordern om att hålla tyst utan lagt upp en skärmdump på det hela på sin Instagram.

I det första meddelandet står fyra datum. Vid den 24 februari står vad som verkar vara en låttitel: ”Den här gången är det på riktigt”. Efter det kommer ”låt 2” den 17 mars, ”låt 3” den 31 mars och ”låt 4” den 14 april. Under datumet ”xx april” står det ”Album” med ett frågetecken efter.

ANNONS

Håkan svarar därefter ivrigt:

”Halloj! Ser bra ut o så. Men vore det inte skoj att drämma ut det nu? Swosh ut bara.”

Svaret blir kort och koncist: ”Nej. Det blir inge bra.”

Fansen bör alltså i alla fall kunna förvänta sig ny musik när Håkan drar ut på en lång Sverige-turné i sommar. Turnén drar i gång i Helsingborg den 16 juni och avslutas i Slottsskogen under Way Out West den 12 augusti.

Senaste albumet från Håkan Hellström är ”Rampljus” från 2020. Förra året släppte han singeln ”Jag vill bara va med dej” som gästas av Noonie Bao.

LÄS MER:Håkan Hellström är klar för Way Out West 2023

LÄS MER:Tro och tvivel framröstad som Håkan Hellströms bästa låt

LÄS MER:Här är kvinnorna i Håkan Hellströms låttexter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

usernewspaperlogoutofferarrowcommentsSökLocationclockplaytwitterfacebookinstagramNotifikationerNotifikationer avNotifikationerstampenpencilusersusers outlinedclocklockdatabasecheckbox-checkedcheckbox-uncheckedlikecheck_circleexclamation-solidgrade

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS