1/8

Här gymmar Arnold - i Kungsbacka

På onsdagsförmiddagen dök filmstjärnan, kroppsbyggaren och guvernören Arnold Schwarzenegger upp på ett gym i Kungsbacka, något som tidningen Norra Halland var först med att skriva om: "En person ville inte tvätta händerna efteråt", säger gymägaren Björne Hebelius till GP.

Under tisdagskvällen fick gymägaren Björne Hebelius ett samtal om att en minst sagt inte okänd person skulle besöka gymmet under onsdagen. Nämligen Arnold Schwarzenegger, 69, som dök upp på Träningskompaniet i Kungsbacka. Något som tidningen Norra Halland var först med att skriva om.

- Det är en idol för mig. Jag har levt i den här branschen i 25 år, det har varit en idol i alla tider. De första filmerna som kom ut har man ju tittat på hundratals gånger. Han är stor och en fantastisk trevlig person, säger gymägaren Björne Hebelius till GP.

LÄS MER: Terminator besökte Göteborgskrog

Den föredetta amerikanska guvernören har vunnit den främsta kroppsbyggartävlingen "Mr Olympia" hela sju gånger. Dessutom har han vunnit "Mr. Universum" fyra gånger.

Vad gjorde han?

- Han kom in för att träna och bjöd på lite foton.

Vad sa han?

- Han tyckte att det var ett trevligt gym och han gillar de mer privata gymanläggningarna så som det var förr i tiden. Jag har försökt skapa en amerikansk stil på gymmet.

Hur reagerade övriga gäster?

- De var jätteglada. Mer än glada. En person ville inte tvätta händerna efteråt. Du kan ju tänka dig själv om du är på ett gym i Kungsbacka och så dyker en av världens mest kända personer upp. Ingen kan ju ta det. Det är inget man förstår, säger han och fortsätter;

- "I'll be back" sa han när han gick. Det kan man ju från filmerna.

LÄS MER: Schwarzenegger tar över Trumps såpa

Just nu har Hollywoodstjärnan flera olika filmprojekt igång. Dessutom ska han ta över efter Donald Trump i tv-såpan "The Celebrity apprentice". Men vad han gör i Västsverige är  i skrivande stund oklart.