Göteborgsartisten trillade av scenen: "Var helt i min egen värld"

Spelningen utanför Eskilstuna blev minnesvärd för göteborgsartisten Timo Räisänen, när han mitt under en låt tog ett steg åt fel håll och trillade av scenen. Det hela fångades på film.
– Jag var helt i min egen värld, säger Timo Räisänen.

ANNONS
|

Både band och publik fick en rejäl överraskning när Timo Räisänen spelade utanför Eskilstuna på fredagen. I en passage under Ted Gärdestads "Himlen är oskyldigt blå" gick göteborgsartisten in i musiken – så pass mycket att han trillade av scenen.

– Det var grym stämning. Jag var helt i min egen värld och så tog jag ett steg och gick på en sladd eller nånting som hade lagts på fel ställe för att undkomma regnet, och bara trillade huvudstupa ner i gruset, säger han.

Visa det här inlägget på Instagram

Esklinuta.

Ett inlägg delat av Timo Räisänen (@trisnen)

Fortsätter showen

Trots det fortsatte spelningen. På filmen som delats på hans Instagramkonto syns hur Timo Räisänen drar med sig mick och stativ nedför scenen, samtidigt som låten går vidare.

ANNONS

– Jag fortsätter sjunga liggandes ett tag, för jag tänker att man ska ju inte flytta på någon som brutit ryggen, men sen fattar jag att jag inte har brutit ryggen, ställer mig upp och fortsätter sjunga vänd mot scenen.

– Slutet på låten blir ganska känslomässigt för oss alla i bandet. Det var en fin stund, säger han.

"Älskar när känslor kollektivt svallar"

Som tur var ledde inte fallet med huvudet före till några allvarliga skador. Själv beskriver han dagen efter det hela som både komiskt och chockerande, men att ”lite blodvite snarare kryddar tillvaron”.

– Det är roligt när det händer otippade grejer i en konsertsituation för det knyter en samman med alla som är där och delar hela upplevelsen på ett jävligt häftigt sätt. Jag älskar när känslor kollektivt svallar på det sättet.

ANNONS