Här är trailern för nya ”Hunger games”-filmen

”The ballad of songbirds and snakes” utspelar sig 64 år innan Katniss äventyr i de tidigare filmerna om Hungerspelen. Nu släpps den första trailern för den hajpade uppföljaren som har biopremiär senare i år.

ANNONS
|

I stället för att följa Katniss Everdeens kamp för överlevnad och mot den onda regimen i Panem handlar ”The ballad of songbirds and snakes” om en ung Coriolanus Snow (Tom Blyth), som senare ska komma att bli den tyranniske ledaren i originaltrilogin. I den nya filmen blir den unge Snow utsedd till tränare för Lucy Gray Baird (spelad av Rachel Zegler), en av deltagarna som valts ut för att kämpa för sitt liv i de grymma spelen.

I trailern ses Viola Davis, som spelar spelledaren Volumnia Gaul, presentera Hungerspelen som går av stapeln för tionde gången. Men i år väntar ändringar.

ANNONS

”Din roll, Mr Snow, är att förvandla dessa barn till spektakel, inte överlevare”, hörs dekan Casca Highbottom (Peter Dinklage) säga till den unge tränaren.

”The hunger games: The Ballad of songbirds and snakes” har biopremiär den 17 november senare i år.

Se den mörka trailern här:

LÄS MER:Smartare skräck åt folket kan rädda svensk film

LÄS MER:Netflix storsatsar i Sydkorea

LÄS MER:Mindre stereotyp Super Mario gör supersuccé i nya filmen

LÄS MER:Recension: ”Succession” säsong 4 – HBO Max

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS