Ride Along 2

Det här är en recension. Ställningstaganden är recensentens egna.

ANNONS
|

Att titta på Ride Along 2 är som att sätta sig i en tidsmaskin, hamna i en videobutik år 1985, hyra och kolla in en amerikansk actionkomedi som stod undangömd på den allra nedersta hyllan.

Alltså är Tim Storys nya film förbluffande mossig med så många uttjatade ingredienser att det nästan blir halvkul (om man är extremt vänligt sinnad vill säga).

Precis som i första Ride along tvingast tystlåten, tuff och erfaren kriminalare (Ice Cube) samarbeta med snacksalig måttligt slug polisrookie (Kevin Hart) för att fånga en skurk (Benjamin Bratt). I Miami.

Som förväntat innehåller filmen också väldigt många jättesnygga unga lättklädda tjejer. Som inte har så värst många hjärnceller.

ANNONS

Till slut förstår till och med regissören Story att den här filmens kvinnosyn hör hemma på stenåldern varför han slänger in den tuffa, handlingskraftiga snuten Maya (Olivia Munn) i handlingen, men Maya är naturligtvis också apsnygg.

Annars ett manus som tycks vara skrivet av en Hollywoodrobot. Ride along 2 får Bad Boys 2 att framstå som sofistikerad och inte det minsta sexistisk.

ANNONS