Europe avslutar festivalen på Frihamnspiren i juni

Det blir ”The final countdown” som sätter punkt för Jubileumsfestivalen på Frihamspiren den 5 juni. Europe firar 40 år sedan sitt debutalbum med att hylla Göteborg på stadens 400-årskalas.

ANNONS
|

En stor födelsedagsfest tarvar förstås en ordentlig fanfar. Och vad passar bättre än Europes klassiska synt-stänkare i ”The final countdown”?

Nu är det klappat och klart att det svenska bandet med Joey Tempest i spetsen, som släppte sin debut för 40 år sedan, får uppdraget att avsluta hela Jubileumsfestivalen den 5 juni.

Arrangören har dessutom bokat hyllade Halo Effect med tidigare medlemmar från In Flames och Dark Tranquility som också spelar på den nu alltmer fullmatade gratisfestivalen.

Sedan tidigare är en lång rad akter klara. Bland andra Suede, First Aid Kit och Cherrie.

Festivalen är öppen för alla och äger rum på Frihamnspiren i centrala Göteborg den 2 - 5 juni.

ANNONS

LÄS MER:Brittiska världsstjärnor till Göteborgs jubileumsfest

LÄS MER:Fler artister klara till festivalen på Frihamnspiren

LÄS MER:First Aid Kit ger gratiskonsert på Frihamnspiren i Göteborg

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS