Benjamin Keough tillsammans med systern Riley.
Benjamin Keough tillsammans med systern Riley. Bild: Mark Humphrey

Elvis barnbarn har gått bort

Musikern Benjamin Keough är död, rapporterar TMZ. Keough var barn till Lisa-Marie Presley, och barnbarn till Elvis Presley.

ANNONS
|

Benjamin Keough hittades i söndags död i sitt hem i Calabasas, 27 år gammal, rapporterar den amerikanska nöjessajten TMZ.

Keough höll under sina levnadsår en låg profil, men skrev 2009 ett skivkontrakt med Universal värt fem miljoner dollar. En av de sista gånger Keough sågs i offentligheten var under 40års-jubileet över Elvis bortgång, som hölls ute på familjens egendom Graceland.

Missa inte det senaste från GP Kultur!

Nu kan du få alla våra kulturnyheter, reportage, debatter och recensioner som en liten notis direkt till din telefon genom att klicka på följ-knappen vid taggen Kultur. I mobilen finner du den under artikeln och på sajt överst till höger om artikeln.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS