Efter Loreens rep – Sverige tippas vinna hela Eurovision

Loreen hann nätt och jämnt ställa sig på scen för att repa innan Sverige åkte upp till förstaplatsen på bettinglistorna för Eurovision song contest.

ANNONS
|

Många europeiska länder har redan utsett sina vinnare att skicka till Eurovision. Däribland Ukraina som med den elektroniska duon Tvorchi varit favorittippad hos bettingbolagen fram tills nyligen.

Men när Loreen, som inte ens är klar för final i Melodifestivalen än, ställde sig på scenen för ett första rep sköt Sveriges siffror i höjden. Nu tippas Sverige plötsligt vinna hela tävlingen, precis som Loreen gjorde med ”Euphoria” 2012.

Skärmar och rök i numret

Torsdagskvällens repetition var första gången pressen kunde ta del av hennes nummer som det kommer att se ut i lördagens fjärde och sista deltävling. Loreen var barfota på scen och visade upp en visuellt enkel men ändå spektakulär scenshow som rymmer massor av rök och två feta skärmar som hon befinner sig emellan.

ANNONS

Loreen och hennes ”Tattoo” går ut sist i lördagens deltävling, där bland andra Mariette, Emil Henrohn och Kiana också tävlar om en plats i finalen i Stockholm.

LÄS MER:Melodifestivalen deltävling 4 - första lyssningen på bidragen

LÄS MER:Nu står det mellan Marcus & Martinus och Loreen

LÄS MER:Loreen har hårdtränat sig till toppform inför Melodifestivalen

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS