Därför åkte Carola taxi - i bara underkläderna

När Carola Häggkvist gästade Sveriges Radio kastade hon kläderna för att samla in pengar till Världens barn.

ANNONS
|

Under torsdagseftermiddagen gästade Carola Häggkvist Sveriges Radios program P4 Extra för att hjälpa till att samla in pengar till välgörenhetskampanjen Världens barn. Mitt under programmet tog sångerskan av sig kläderna framför programledaren Lotta Bromér och skänkte dem till Radiohjälpens insamlingdär de auktioneras ut.

"Har satt på mig en av mina finaste klänningar, skor och väska - som jag hade på Polarpriset 2016 - för att auktionera ut det i radion för Världens barn och arbetet världen över", skriver Carola på Instagram.

"Jag ska göra något busigt"

Hon berättar även att hon ska göra något "busigt".

"Jag går helt enkelt ut ur radiohuset barfota och i min underklänning (om inte Lotta får av mig den också, haha)", skriver Carola.

ANNONS

Sagt och gjort. Efter programmets slut lämnade hon radiohuset i Stockholm i bara underklänning.

-Det är kallt, men det är det för många barn också. Jag brukar inte vara såhär tunnklädd, framför allt inte nu när man är över 50. Men jag vill göra det här för dem. Förkylningen är ju redan igång nu till hösten när man har barn i skolan, säger hon till Aftonbladet.

I skrivande stund har Carola Häggkvist klänning 222 bud var avledande ligger på10 600 kronor.

"Jag vill uppmuntra oss alla och fler i vårt land att bli generösa mot varandra, oavsett hur mycketeller lite vi har", hälsar Carola på Instagram.

ANNONS