Varannan-års-mannen Bryan Adams återvänder till Göteborg för en ny konsert i Scandinavium.
Varannan-års-mannen Bryan Adams återvänder till Göteborg för en ny konsert i Scandinavium. Bild: Jonas Lindstedt

Bryan Adams spelar i Scandinavium våren 2024

Bryan Adams är en ofta sedd gäst i Göteborg och Sverige. Nu kommer den kanadensiske rockaren tillbaka för ännu en konsert i Scandinavium den 26 april 2024.

ANNONS
|

Isen hinner knappt frysa igen mellan gångerna Bryan Adams sladdar in med sin bredbenta gitarrock. Senast Bryan Adams uppträdde i Scandinavium var 2022, då i samband turnén "Shine a light". 2018 var han dessutom i Partille arena med sin ”ultimata turné”.

Nu är det dags igen. Bryan Adams med band kallar sin kommande vända för ”So happy it hurts” och har bokat in två spelningar i Sverige våren 2024.

Med den frekvensen på besöken brukade internationella artister, inklusive Bryan Adams, tidigare få epitetet ”sverigevänner”.

Hur som helst kommer Adams till Scandinavium den 26 april.

Såhär skrev GP:s recensent efter den senaste spelningen:

ANNONS

”Som planetens i särklass tryggaste och mest konsekventa rockman är det liksom ingen poäng att försöka skapa en känsla av att scenkanten är ett potentiellt stup.

Adams har ett unikt lugn på scenen. Det är mycket sällsynt att se en artist som så stabilt leder sin publik genom en två timmar lång konsert. Det är något mer än ”bara” rutin, det är helt enkelt hans sätt att vara. Låt efter låt, år efter år, turné efter turné.”

LÄS MER:Recension: Bryan Adams, Scandinavium, söndag

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS