Blodet droppade från Beyoncé på scen

Beyoncés enorma örhängen slets ur örat och gjorde att blodet droppade från stjärnan. Något som inte verkade påverka Queen B det minsta. I en video från spelningen kan man se hur hon rycker till, tittar på blodet och fortsatte att sjunga som ingenting.

ANNONS
|

Det var under en konsert i New York natten till söndag som Beyoncés långa fläta råkade slita urhennes dinglandeörhänge från örat mitt i ett danssteg. Skadan gjorde att det droppade blod från örat ner på stjärnans hals, skriver brittiska tidningenMirror.

Men det stoppade inte Beyoncé från att slutföra sitt nummer. I en video kan man se hur Beyoncé tar sig för örat och tittar på blodet på sin hand - för att sjunga vidare som ingenting hänt.

LÄS MER:Nu står Beyoncé stark

Det var mitt under låten Ghost and Haunted som örhänget slets ur.Flera fans ur publiken lade upp videoklipp på Twitter och hyllade samtidigt Queen B: "Det är bara Beyoncé som kan se att hon blöder och fortfarande sätta allt".

ANNONS

Konserten hölls till förmån för för välgörenhetsorganisationen Robin Hood, där maken Jay Z är engagerad, den samlar in pengar till musikutbildning i New York.

Under konserten uppmanade Beyoncé också publiken att rösta. "Vi är inte hjälplösa. Elden brinner än. Gå och rösta i november". "kom ihåg att Barack Obama är vår president. Ni gjorde det möjligt", sade hon.

Efteråt drog hon, synbart oberörd, med Nicki Minaij, rapparen T.I. och Jay Z till restaurangen Pasquale Jones.

För en dryg vecka sedan satteBeyoncé punkt för sin omfattande Formation-turné på Metlife-stadioni New York. Då gästades hon bland annat av rapparen Kendrick Lamar och när det var dags för låten "Drunk in love" välkomnade hon sin make Jay-Z upp scenen.

I somras var Beyoncé i Sverige och fick höga betyg av GP:s recensent efter hennes show påFriends Arena i Stockholm.

LÄS MER:Beyoncé visar en annan sida av Queen B

ANNONS