Bill Murray ryktas dejta 30 år yngre rapstjärna – hon svarar

Har Bill Murray och artisten Kelis en relation? Denna fråga har dominerat delar av internet under de senaste dagarna. Nu har rapstjärnan gått ut och bemött ryktet på sociala medier.

ANNONS
|

Sommaren har precis börjat, och redan slungas vi in i kärlekens trädgård. Den amerikanska rapstjärnan Kelis, bland annat känd för sin låt ”Milkshake”, sägs dejta skådespelaren Bill Murray.

Kelis, 43, och Murray, 72, ska ha träffats åtskilliga gånger under 2023. Senast i London för några dagar sedan, efter en av musikerns spelningar. Detta rapporterar bland annat tidningen Metro.

Nu har Kelis bemött påståendena på sin Instagram.

”Jävlar, vad gör han med allt det där?”

I dagarna lade hon ut ett foto på sig själv från ett strandbesök, med bildtexten ”Beach bum”. Genast fick sångerskan en oblyg fråga i kommentarsfältet:

”Mam! Skulle du vilja adressera ryktena om dig och Bill Murray? För jävlar, vad gör han med allt det där?” sade en användare, och syftade då på sångerskans kropp.

ANNONS

Kelis svarar då:

”Lol babe, jag skulle inte bry mig om det där över huvud taget.”

Längre ner i kommentarsfält kommer en liknande fråga. Då replikerar artisten:

– Kanske är alla dumma just nu, och tror på allt som sägs, men vi är båda välsignade, rika och lyckliga. Så vem skrattar egentligen?”

Bill Murray har inte lämnat någon kommentar, men är just nu ute och spelar in den senaste filmen i Ghostbusters-serien. Kelis är mitt uppe i sin Europaturné.

LÄS MER:Nya anklagelser mot Bill Murray – släppte skådespelare i papperskorg

LÄS MER:Wes Anderson på gränsen mellan excentrisk och genial

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

ANNONS