Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Följer

Ingen prenumeration
  • Mitt GP
  • Korsord
  • Erbjudanden
  • Logga ut
Bianca Ingrosso och Alexander Svanberg övar inför finalen.

Bianca Ingrosso och Elisa Lindström gör upp i Let's dance-finalen

För första gången någonsin möts två kvinnor i Let's dance-finalen. På fredag står antingen Bianca Ingrosso eller Elisa Lindström med en glassko i handen.

Den elfte säsongen av Let's dance lider mot sitt slut. I finalen tävlar Bianca Ingrosso, 21, mot Elisa Lindström, 25.

– Just nu så vill vi så klart vinna, men framför allt njuta och ha kul. Men när vi väl står där på fredag så ... Jag har aldrig vunnit någonting i hela mitt liv. Vi kommer att ge Elisa en tuff match om glasskon, säger Bianca Ingrosso.

Båda två ser fram emot fredagens final.

– Vi har verkligen peppat varandra. Det känns som att vi bara vill göra en riktigt bra show tillsammans. Det känns inte som att det är så mycket konkurrens som många kanske tror, säger Elisa Lindström.

På fredag kommer finalisterna att dansa tre danser var, varav ett är ett späckat shownummer. Under genrepet lade sig Bianca Ingrosso vid flera tillfällen på dansgolvet och pustade ut.

– Det är ett väldigt ansträngande nummer. Vi står aldrig still. Kroppen sade ifrån lite eftersom vi tränat så mycket, säger hon.

Hennes bror Benjamin Wahlgren Ingrosso vann hela tävlingen för två säsonger sedan.

– Han har inte kommit med tips utan säger mest att jag bara ska ha kul!

Dansbandsstjärnan Elisa Lindström kommer bland annat att bjuda på sång i sitt shownummer.

– Vi ska försöka sammanfatta vår resa och visa vad jag har lärt mig. Det blir ett sätt för oss att tacka alla där hemma som har röstat fram oss.

Oavsett vem som går segrande ur kampen kommer Let's dance att vara över för dem båda.

– Jag tror inte att man har fattat det ännu. Det är blandade känslor. Jag tror att man kommer inse hur trött man är när det här är över, men vi har haft jättekul, säger Elisa Lindström medan danspartnern Yvo Eussen nickar instämmande.

Hur firar du om du vinner finalen?

– Då ska vi dansa hela natten! Det känns som att vi kommer ha väldigt kul oavsett vad som händer, säger Elisa Lindström.

– Om man känner mig så vet man att jag kan vara lite överallt och väldigt mycket så om jag vinner… Jag tror inte att du kommer orka med mig då, säger Bianca Ingrosso till danspartnern Alexander Svanberg och skrattar.

Let's dance sänds på fredag klockan 20:00 i TV4.