Efter att ha dejtat 20 kvinnor på Aruba har Sebastian Ljungberg delat ut sin sista ros. Pressbild.
Efter att ha dejtat 20 kvinnor på Aruba har Sebastian Ljungberg delat ut sin sista ros. Pressbild.

"Bachelor"-Sebastian har gjort sitt val

ANNONS
|

Med darrig röst delade Sebastian Ljungberg till slut ut sin sista ros till Jennie Seling. Flera av de andra deltagarna har länge trott att Sebastian har haft Jennie som en favorit sedan länge och i och med hans kärleksförklaring till henne var det ingen hemlighet:

- Jag står med samma känsla här som första gången jag såg dig, när du klev ur bilen där och jag såg ditt leende – att "wow, där är hon. Det är henne jag vill ha".

ANNONS

Därmed fick Annica Olsson lämna Aruba ensam och besviken.

- Just nu känner jag mig bara jäkligt lurad, säger hon i programmet.

"En skitstövel"

Annica Olsson hade nyligen, precis som Seling, tillbringat ett dygn tillsammans med Ljungberg och efter det kände hon sig övertygad om att det skulle bli de två till slut.

- Han var inte den fina killen rakt igenom som jag trodde. Just nu tycker jag att han är en skitstövel med allt han har sagt och gjort, säger Olsson.

- Just nu känner jag mig bara påsatt och lämnad. Nu vill jag bara här ifrån. Jag känner mig förnedrad.

Trots att den sista rosen är utdelad återstår två avsnitt av "Bachelor" i Sjuan.

ANNONS

- Nu är rosorna utdelade och den sista gick ju till Jennie. Så nu blir det bara rosor till henne i fortsättningen, säger Sebastian Ljungberg i programmet.

"Dubbelspelet avslöjas"

Men titlarna på de två återstående avsnitten av programserien ger en vink om någonting annat. På onsdag sänds "Bachelor – efter sista rosen" och på torsdag avslutas säsongen med "Bachelor – dubbelspelet avslöjas".

ANNONS