Avicii begravs i kretsen av de närmaste

Tim "Avicii" Bergling kommer att begravas i en privat ceremoni med bara de närmaste närvarande. Det framgår av ett nytt brev från den svenske världsstjärnans familj.

ANNONS
|

I ett brev som skickades till media på tisdagseftermiddagen berättar Tim "Avicii" Berglings familj att artisten och låtskrivaren kommer att begravas i kretsen av de närmaste.

LÄS MER:Tim "Avicii" Bergling tog sitt eget liv

Här är brevet, som skickats via presskontakten Ebba Lindqvist, i sin helhet:

"Det har inkommit många frågor om Tim Berglings begravning. Familjen meddelar att begravningen av Tim kommer att ske i kretsen av de närmaste och ber vänligen media att respektera detta."

Ska släppas skiva med Aviciis musik i år

Avicii arbetade med en ny skiva vid tiden för sin död, en skiva som ska ha varit i det närmaste klar när han gick bort den 20 april i år. Han blev 28 år.

ANNONS

LÄS MER:Avicii gjorde dj:n till rockstjärna

På måndagen skrev Aftonbladet att Berglings familj har haft möten med skivbolaget och dess samarbetspartners och kommit överens om att en skiva med tidigare outgiven musik ska komma senare i år.

Tidningen skriver också att det ska finnas över 200 låtar att gå igenom och det återstår att ta beslut om vem eller vilka som ska producera.

Hittades död under resa i Oman

Tim "Avicii" Bergling hade inte turnerad sedan 2016, på grund av sina allt större hälsoproblem, något som beskrivs nära i dokumentärfilmen Avicii: True stories av Levan Tsikurishvili.

Den 20 april i år hittades Tim Bergling död i Oman där han var på resa med vänner. Hans familj gick senare ut och bekräftade att han hade tagit sitt liv.

ANNONS