Artisten ställer in Way Out West-gig – nya bokningar bekräftade

En artist har ställt in sin medverkan, en flyttas till en annan dag och två nya namn tillkommer till lineupen, två dagar innan Way Out West intar Slottsskogen.

ANNONS
|

Under tisdagen meddelade arrangörerna att belgisk-egyptiska Tamino tvingas ställa in sin medverkan av personliga skäl. 26-åriga indierockaren har hyllats för sitt sätt att väva in influenser från världens alla hörn och skulle ha spelat under torsdagkvällen.

En som däremot spelar på torsdagen är Boko Yout, soloprojektet som Paul Adamah ligger bakom. Genren beskrivs som afro grunge, och Boko Yout har redan samarbetat med andra WOW-aktuella akter som Viagra Boys och Stuzzi. Boko Yout uppträder på samma scen, Höjden, men nu på torsdag (18:00) i stället för lördagen.

Way Out West meddelar även att brittiska Ghetts och svenska Naod uppträder på festivalen. Ghetts har en 20-årig karriär på grimescenen bakom sig och uppträder under lördagen på Linnéscenen. Stockholmaren Naod har gjort sig ett namn både på Tiktok och på Spotifys egna listor, bland annat genom hans tolkning av Daniel Adams-Rays ”Dum av dig”. Naod uppträder på Höjden, kl. 16:30 på fredagen.

ANNONS

Till konsertsommaren

ANNONS