Ant Wan har själv ännu inte kommenterat varför hans musik plötsligt saknas på Spotify.
Ant Wan har själv ännu inte kommenterat varför hans musik plötsligt saknas på Spotify. Bild: Josefine Stenersen

Ant Wans album ”Leylas world” gick inte att strömma på Spotify

Svenska hiphop-stjärnan Ant Wans populära album ”Leylas world” gick under måndagsförmiddagen inte att spela på Spotify. Fansen rasade på Ant Wans Instagram och nu är alla låtar, utom ”Jag & du” tillbaka.

ANNONS
|

Det var under söndagen som flera av Ant Wans låtar plötsligt blev tystade eller ”frysta” på Spotify. På måndagen var det bland annat bara två av låtarna på albumet ”Leylas world” som gick att lyssna på, vilket tidningen Expressen var först att rapportera om.

Ant Wans fans reagerade starkt och skrev på artistens Instagram.

”Mannen vrf tog du bort leylas world??? Äru sne ele”, skriver en läsare.

”ant wan jag ber dig respektfullt och med kärlek att ta tillbaka Leylas World, tack.”, skrev en annan.

Enligt uppgifter till GP ska det röra sig om frågetecken gällande rättigheterna för låten ”Jag & du”. Senare på måndagen var det också bara just den låten som fortfarande inte gick att lyssna på.

ANNONS

LÄS MER:Recension: Ant Wan, Avicii arena, Stockholm, lördag

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

GP:s kulturredaktion tipsar om veckans snackisar, händelser och guidar dig till Göteborgs kulturliv.

För att anmäla dig till nyhetsbrevet behöver du ett digitalt konto, vilket är kostnadsfritt och ger dig flera fördelar. Följ instruktionerna och anmäl dig till nyhetsbrevet här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS