Amie Bramme Sey sjuk – David Sundin blir programledare för Idol

Amie Bramme Sey är sjuk och missar kvällens fredagsfinal i Idol. Programledaren David Sundin vikarierar i hennes ställe, vid sidan av Pär Lernström, enligt TV4.

ANNONS
|

Programledaren Pär Lernström har den här säsongen haft sällskap av Amie Bramme Sey som sidekick i TV4:s långkörare Idol – men på fredagskvällen kommer han att få klara sig utan henne. Orsaken är sjukdom.

– Vi är självklart ledsna över att Amie är sjuk och inte kan vara med i kväll. Vi hoppas hon kryar på sig så att hon kan vara med igen nästa vecka. Det blev lite stressigt där ett tag, men sen ringde jag en härlig vän och kollega på TV4 och frågade om han ville komma och hänga med oss på Idol, säger Pär Lernström till TV4.

ANNONS

Har sänt Bäst i test och Melodifestivalen

Mannen i fråga är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler just nu: David Sundin. Han är mest känd från SVT, där han bland annat har varit programledare för Bäst i test och Melodifestivalen.

– Jag har verkligen saknat att jobba med live-tv, så det var en självklarhet att ställa upp när Pär ringde mig för bara några timmar sedan. Det kommer bli en fantastisk fredagskväll med Idol-gänget och alla tittare hemma i sofforna, säger David Sundin till TV4.

Artister gästar i TV4 20 oktober 2023

Idol är framme vid sin tredje fredagsfinal, och har i kväll temat "Sveriges bästa låtar”. Utöver de tävlande, David Sundin och Pär Lernström kommer artisterna ADAAM, Hanna Ferm och Petter gästa programmet.

Sändningen börjar klockan 20.00 i TV4.

LÄS MER:”Idol” börjar på allvar – här är de tolv fredagsfinalisterna

LÄS MER:Lernström: "Idol" kommer alltid vara intressant

LÄS MER:Bramme Sey: Älskar alla jobb som har glam

ANNONS