Alicia Vikander om stora kärleken

Under inspelningen av stjärnornas kommande film växte kärleken mellan dem även i verkliga livet. Nu bryts tystnaden kring romansen och Alicia Vikander berättar om hur de föll för varandra.

ANNONS
|

Det har länge varit tyst om stjärnornas hemliga romans, då de velat hålla denprivat. Men nu öppnar de upp sig, i alla fall lite grann, om hur känslorna blossade upp mellan dem på riktigt ochinte bara mellan Isabel och Tom, deras karaktärer i denkommande filmenThe Light Between Oceans.Alicia Vikander och Michael Fassbender berättar nu om kärleken mellan dem.

Vikander berättade förVanity Fairatt hon och Fassbender blev tillsammans efter att de förstfick bo tillsammans mitt ute i ingenstans under en hel månad medan de spelade in filmen.Inspelningen tog plats på Nya Zealand där skådelspelarna fick bo i den faktiska fyren som är med i filmen.

ANNONS

- Är det verkligen nödvändigt tänkte jag? Men Alicia ifrågasatte inte beslutet. Hon tar ingenting för givet, säger Michael Fassbender till Vanity Fair.

Vikander kände sig först lite ensam och nervös när hon kom till filminspelningen.Och fortfarandesom en nykomling i jämförelse med Fassbender, men det ändrades då Fassbender visade sin gentleman-sida.

- Han var väldigt söt och hjälpte mig hitta min plats, han sa saker som "vad tycker du att jag ska göra här" och "kan du hjälpa mig med detta", säger Vikander.

Hon säger att dessa små gester gjorde mycket för henne på plats.

Enligt Fassbender var det deras kemi under filminspelningen som lyste igenompå deras verkliga liv och kärlek uppstod.

- Sådana här saker kan självklart lätt färga av sig på vad du gör i verkliga livet, säger Fassbender.

ANNONS